Suomen merimelontayhdistys - SuMe

SuMe järjestää jäsenilleen tapahtumia ja koulutusta.

SuMe:n jäseneksi voivat liittyä halutessaan kaikki opastutkinnon suorittaneet henkilöt. Vuotuinen jäsenmaksu on 50€. Jäsenenä voit osallistua erilaisiin jäsentapahtumiin ja koulutuksiin. Jäsenyys on myös edellytys toimimisesta SuMe:n kurssien kouluttajana.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä info@merimelonta.fi.

Coaching Adventure Sports

26.-28.4.2024 (pe klo 18 – su klo 13) – Inkoo

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille kouluttamisesta kiinnostuneille SuMe:n oppaille ja kouluttajille ja järjestetään nyt toista kertaa. 
Viikonlopun aikana keskitytään siihen, miten opetamme ja kuinka voimme kehittyä ohjaajina. Tähän sisältyy mm. ydintaitojen, opetustehtävien ja palautteenannon tarkastelua sekä erilaisiin opetusmetodeihin tutustumista.

Kouluttajana toimii Dan Wilkinson ja opetuskielenä on englanti. 

Hinta jäsenille: 180€ (sisältää koulutuksen ja aamupalat, telttamajoitus).

Matka Skotlantiin Orkneyn saarille

4.-11.5.2024

5 melontapäivää (ma-pe). Majoitus hostellissa Kirkwallin kylässä (2-4 hlö huoneet, joissa suihkut ja WC). Matka toteutuu jos osallistujia on vähintään kahdeksan. Viimeinen ilmoittautumispäivä 31.1.2024.

Hinta jäsenille: noin 750€ sisältää majoituksen, kajakit, paikkallisen oppaan ja liikkumisen paikan päällä (lopullinen hinta riippuu vuokraauton hinnasta ja valuuttakursseista). Lisäksi jokainen osallistuja maksaa itse lennot ja juna&lauttamatkat Orkneylle.

SuMe jäsentapaaminen

11.-13.10.2024

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki SuMe:n jäsenet (oppaat ja kouluttajat).

Jäsentapaaminen järjestetään Saaristomerellä Brännskärissä. Saari sijaitsee Nauvon eteläpuolella, Kirjaisten satamasta paikalle on noin 5 km melontamatka. Paikalle voi saapua perjantaina klo 18 alkaen tai lauantaina aamupäivällä (ohjelma alkaa klo 10). Sunnuntaina lopettelemme klo 14 mennessä.

Hinta jäsenille 100 €, sisältää mökki/lattia- tai telttamajoituksen, aamupalat molempina päivinä ja illallisen lauantaina sekä saunan. Osallistujat huolehtivat itse omista lounaista ja välipaloista.


Seuraa meitä somessa