Maaliryhmät tutkintoihin

Ryhmät kouluttajatutkintoon

Viikonlopun kestävällä jatkotason melontakurssilla kouluttajina toimivat kouluttaja-kokelaat ja tilaisuus on samalla heidän tutkintotilaisuutensa. Kurssisisältö noudattaa soveltaen Sea Kayakerin sisältöä (Meloja 2/epp2 taso).

Ryhmään osallistuvien taitotaso: haluat kehittää melontataitojasi ja tähtäät esim. Meloja 2 tai Meloja 3 tasolle.

Kurssi toteutetaan retkiolosuhteissa, yöpyminen omissa teltoissa Espoon Suvisaariston edustalla olevalla saarella.
Kurssi alkaa melontaseura Canoan vajalta lauantaina kello 9.00 (melontavalmiudessa, kajakit pakattuina) ja päättyy sunnuntaina klo 16.00.

Ryhmät Opastutkintoon

Nyt on mahdollisuus osallistua erittäin toimintapainotteiselle melontaretkelle, jonka vetäjinä toimivat opaskokelaat. Tapahtuma on samalla kokelaiden tutkintotilaisuus. Viikonlopun aikana pääset harjoittelemaan ryhmän jäsenenä monipuolisesti taitoja muun muassa erilaisissa pelastustilanteissa. Jos olet ajatellut itse osallistua opastutkintoon tulevaisuudessa, tämä on loistava mahdollisuus oppia lisää ja nähdä mitä tutkintotilaisuus pitää sisällään.

Ryhmän jäseneksi ilmoittautuvien taitotason tulee olla Advanced Sea Kayaker / Meloja 3 tasolla.
Yöpyminen omissa teltoissa jollain Porkkalanniemen edustalla olevalla saarella.

Tilaisuus alkaa melontavalmiudessa kajakit pakattuina perjantaina klo 18.00 Porkkalassa, pienellä parkki-paikalta Mjölandetin sillan kupeessa, osoite Tullandintie 238, google linkki: https://goo.gl/maps/rD3PY ja päättyy sunnuntaina klo 16.00 mennessä.